Manualer - Ägarmanualer - Användarguide
Gratis manualer - Gratis Bruksanvisningar - Manualer Gratis
Bruksanvisning till TV instruktionsböcker
Bruksanvisning till Kameror instruktionsböcker
Bruksanvisning till Hushallsapparater instruktionsböcker
Bruksanvisning till Inspelningsbar Spelare instruktionsböcker
Bruksanvisning till Videokameror instruktionsböcker
Bruksanvisning till Dator instruktionsböcker
Bruksanvisning till Hi Fi instruktionsböcker
Bruksanvisning till Telefoni instruktionsböcker
Bruksanvisning till Spel instruktionsböcker
Bruksanvisning till Hem instruktionsböcker
Bruksanvisning till Bil Motorcykel instruktionsböcker
Bruksanvisning till DIY instruktionsböcker
Bruksanvisning till Små Hushallsapparater instruktionsböcker

Villkor för gratis-manual.sehttp://www.gratis-manual.se är en webbplats som drivs av Concept LOV kapital på € 1500, med huvudkontor är på 103 bis rue d'Amboile - 94.430 Chennevieres Sur Marne, Créteil - FRANKRIKE registrerad hos RCS under nummer 509 046 967 (nedan kallad "LOV Concept") E-post:. contact@lovconcept.fr

Med tillgång till denna webbplats eller dess innehåll, surfa eller ladda ner, eller lägga upp eller nedladdning av denna webbplats eller någon annan Användning av denna webbplats och dess innehåll som registrerad användare eller besökare svart, accepterar du att följa dessa allmänna villkor utan några ändringar (som ingåendet av ett avtal mellan dig och Lovconcept) och att respektera alla rättsliga bestämmelser giltiga.

Användaren är ensam ansvarig för de kostnader för förvärv hårdvara och mjukvara som krävs för att logga in. Användaren är ensam ansvarig för betalning av skatter eller nätverk telefon som krävs för åtkomst Webbplats och tillhörande tjänster.

Upphovsrätt

De verk som presenteras på webbplatsen är egendom av deras författare, som medgav rätt att vara företrädda på den här webbplatsen Internet Lovconcept samhället. Därför är alla helt eller delvis reproduktion utan upphovsmannens tillstånd förbjuden och utgör en överträdelse bestraffas med artiklarna L.335-2 i lagen om upphovsrätt.

I händelse av att ett verk som presenteras här skulle inverka negativt på någon äganderätt av en tredje Lovconcept går med på att omedelbart dra tillbaka från arbetsplatsen i händelse av tvist med bas i frågan. Tredje part som vill göra anspråk på någon äganderätt till arbetet i fråga måste ge Lovconcept, samband med hans begäran att dra tillbaka arbetet, alla dokument och / eller motivering som styrker hans intresse för arbetet.
Med undantag av de verk som nämns ovan, som ägs av författaren, den allmänna strukturen, såväl som mjukvara, texter, bilder animerade eller inte, kunskap, och alla andra komponenter i denna webbplats tillhör Lovconcept exklusivt.

Alla helt eller delvis reproduktion av denna webbplats på något sätt, utan uttryckligt tillstånd från Lovconcept är förbjudet och utgör en överträdelse bestraffas med artiklarna L.335-2 i lagen om upphovsrätt.

Lovconcept märken och logotyper som visas på webbplatsen är registrerade varumärken och tillhör Lovconcept av och / eller dennes partner eller varumärken.

Alla helt eller delvis reproduktion av dessa varumärken eller logotyper gjort? Utan uttryckligt tillstånd från Lovconcept är förbjudet, enligt definitionerna i artiklarna L.713-2 och L.713-3 i lagen om upphovsrätt.

Lovconcept beviljar användaren en icke-exklusiv rätt att använda webbplatsens innehåll för personligt bruk och icke-kommersiella. Begränsat tillstånd att använda Webbplatsens innehåll (för de ändamål som anges ovan), är specifikt knuten till villkoret att erkänna, respektera och skydda uppgifter om upphovsrätt, varumärken och alla andra rättigheter skydd av webbplatsens innehåll. Användaren inte förvärvar äganderätten till den e-postadresser, webbadresser eller andra identifikationer personliga till att erhålla tjänster tillgängliga via denna hemsida eller att man har valt. Begränsade rättigheter Till användningen av sådana identifieringar och / eller adresser gäller bara för den tid giltigheten av registrering / användarkonto för att logga in eller relaterade tjänster. Om Lovconcept upphör giltigheten av tiden, oavsett orsak, är gratis Lovconcept att använda någon identifikation / adress på egen hand eller att överföra det till en annan användare.

Ansvar

Lovconcept kan inte garantera riktigheten eller fullständigheten av informationen på denna webbplats. Lovconcept förbehåller sig också rätten att ändras utan förvarning innehållet på denna webbplats utan ansvar som uppstår. Lovconcept är heller inte ansvarig för någon direkt eller indirekt, i något materiella eller immateriella natura relaterade till användning av ännu ofullständig information som finns på denna sajt. Lovconcept gör också har någon kontroll över innehållet på webbplatser från tredje part som refereras av hyperlänkar och kan därför inte ta något ansvar för detta. Varken Lovconcept eller någon annan part som deltar i produktion, leverans, konstruktion eller underhåll av någon eller del av denna Internet-presentation eller sidor eller presentationer kopplat till vår, är ansvarig för en del sätt som helst för några direkta eller indirekta, eller skador med eller utan fel som kan uppkomma efter åtkomst, användning eller oförmåga att använda internet presentationen eller presentationer Lovconcept som de är knutna.

Dataskydd

I din webbläsare, kommer du att bli ombedd att lämna ut personlig information om dig.
I enlighet med lag "och friheterna" (lag nr 78-17 av den 6 januari 8, 1978) har du rätt att få tillgång till, rättelse och radering av data på din information. Du kan träna genom att informera oss e-post contact@lovconcept.fr. Cookies används för att samla in och registrera data från besökarna. Det sistnämnda kan inte användas för att identifiera besökare och eller vara förenad med personuppgifter. Kommer endast att användas för att att optimera webbplatsen.

Vi samarbetar med ValueClick för att visa annonser och / eller samla in viss information när du besöker vår webbplats. ValueClick kan använda cookies eller web beacons för att samla in icke-personligt identifierbar information under ditt besök på denna webbplats för att hjälpa till att visa annonser på andra webbplatser kan vara mer intressant för dig. Om du vill veta mer om detta "beteende-reklam" praxis eller att välja bort denna användning av dina anonyma information kan du besöka http://valueclickmedia.com/member_privacy.shtml

Tillämplig lag - Behörighet

Dessa allmänna villkor regleras av fransk lag. Tvist angående giltighet, tolkning eller prestanda häri, skall lämnas till de behöriga domstolarna i Créteil.Copyright © Gratis-manual.se Alla rättigheter reserverade.

Sitemap


Instruktionsböcker TV, Plasma-TV, LCD-TV :
Instruktionsböcker TV, Plasma-TV, LCD-TV

Instruktionsböcker Digitalkameror, Digital Reflexkameror, Kameror :
Instruktionsböcker Digitalkameror, Digital Reflexkameror, Kameror

InstruktionsböckerDigital Videokameror, Videokameror HD, Videokameror Hårddisk :
InstruktionsböckerDigital Videokameror, Videokameror HD, Videokameror Hårddisk

Instruktionsböcker Bilstereo, Stereo HiFi, Hemmabio :
Instruktionsböcker Bilstereo, Stereo HiFi, Hemmabio

Instruktionsböcker Bil, Motorcykel, ATV :
Instruktionsböcker Bil, Motorcykel, ATV

Instruktionsböcker Bärbar Dator, Skrivare, Tillbehör Dator :
Instruktionsböcker Bärbar Dator, Skrivare, Tillbehör Dator
Instruktionsböcker diy, Borr, Gräsklippare :
Instruktionsböcker diy, Borr, Gräsklippare

Instruktionsböcker Tvättmaskin, Diskmaskin, Mikrovågsugn :
Instruktionsböcker Tvättmaskin, Diskmaskin, Mikrovågsugn

Instruktionsböcker Cardspel, Videospel, spel :
Instruktionsböcker Cardspel, Videospel, spel

Instruktionsböcker Hem, Hemautomatisering, Kontorsmateriel :
Instruktionsböcker Hem, Hemautomatisering, Kontorsmateriel

Instruktionsböcker Mobiletelefon, Smartphone, Telefoni tillbehör :
Instruktionsböcker Mobiletelefon, Smartphone, Telefoni tillbehör

Instruktionsböcker DVD Spelare, Blu Ray Spelare, Inspelningsbar :
Instruktionsböcker DVD Spelare, Blu Ray Spelare, Inspelningsbar